+86-15280251509
Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
Relaterade nyheter
Nyheter

2024 Canton Fair

Release Time: 2024-05-09 15:50:07         träffar: 24

his år vi deltog i den andra fasen av Canton Fair, denna period är mycket strikt, alla kommer in i utställningen har ansökt om ett certifikat, på grund av väderskäl, majoriteten av kunderna till monter från Mellanöstern och Afrika, en Få från USA och Europa.


nu skulle jag vilja rapportera till dig mitt deltagande i 2024 Spring Canton Fair and Summary.


1. Utställningsbakgrund och målas Världen

&39; s största handelsevenemang, kan Canton Fair en värdefull visningsplattform för företag och en viktig kanal för att främja internationell handel samarbete. Syftet med vårt företag#39; s beslut att delta i utställningen är att utöka marknadsandelen, utöka internationell verksamhet, förbättra varumärkespåverkan och skapanärmare samarbete med kunder hemma och utomlands.&#ii. Förberedelse för utställningen
in order för att säkerställa effekten av utställningen, är vårt företag stor vikt vid utarbetandet av utställningen från början av utställningsplaneringen. Först och främst inrättade vi ett speciellt team som ansvarar för planering och organisation av hela utställningsprocessen. Teammedlemmarna har en tydlig arbetsdelning, var och en ansvarig för olika uppgifter, såsom båsdesign, materiell förberedelse, marknadsföring och så vidare. Innovation och attraktion. Vår monter antar ett modernt designkoncept, i kombination med företaget

39; s varumärkesimage, för att visa upp vårt företag

39; s produkter och tjänster. Dessutom producerar vi också vackra marknadsföringsmaterial, inklusive broschyrer, prover, visitkort, etc. för att visa våra kunder våra fördelar och egenskaper.


dock, storleken och utställningen är inte lämpliga , vilket resulterar i inte tillräckligt bra display.


&#&#third, situationen under utställningenduring utställningen, vårt företag skickade ett team på 7 personer, inklusive affärs-, design- och fabrikschef, alla har sina egna uppgifter, var och en av oss har besökt utställningen.ding utställningen har våra produkter och tjänster varit mycket erkända och bekymrade av våra kunder. Vår monter lockade ett stort antal besökare, och vi introducerade entusiastiskt våra produktfunktioner och tekniska fördelar för dem. Genom utställningen har vi skapat kontakter med många potentiella kunder och ytterligare fördjupat samarbete med vissa befintliga kunder.


4. Prestationer och vinster
during utställningen, vårt företag uppnådde en serie resultat och vinster. Först och främst demonstrerade vi framgångsrikt företagets styrka och innovationsförmåga och förbättrade varumärkesmedvetenheten och inflytandet. För det andra har vinått samarbetets avsikt med vissa inhemska och utländska kunder och tecknat ett antal samarbetsavtal och beställningar, som har gett ett stort affärsvärde till företaget. Öst, Östasien och Australien (inklusive Turkiet, Japan, Italien och USA osv.)

in tillägg, har vi också genomfört i utbyten och samarbetet med vissa gruppföretag i branschen. Genom att docka med dem lär vi oss av varandra, gör framsteg tillsammans och stärker bandet för branschsamarbete och utbyte.genom utställningen, vi fick också en viss värdefull marknad Intelligens och kundåterkoppling. Genom Face
to

face -kommunikation med kunder förstår vi deras behov och oro för produkter, som ger en viktig referens för oss att ytterligare optimera produktdesign och marknadspositionering.

&#


v. Utmaningar och reflektioner i utställningen---during utställningsprocessen, stod vi också införnågra utmaningar och problem.


first Av allt är arbetsintensiteten under utställningen stor, vilket kräver att vi upprätthåller en hög grad av professionalism och bra mentalt tillstånd.


sekund, kommunikation och förhandling med kunder kräver mernyanserade färdigheter och kommunikationsförmåga. Dessa problem påminner oss om att ytterligare stärka teamutbildningen och förbättringen av personlig förmåga i det framtida utställningsarbetet, och samtidigt måste vi känna till produkter och prisernoggrant.in -tillägg måste vi också optimera utställningsplaneringen och organisationen ytterligare. När det gäller båsdesign kan vi ägna mer uppmärksamhet åt detaljer och kreativitet, vilket gör båset mer personlig och differentierad. När det gäller marknadsföringsmaterial kan vi ytterligare förbättra deras kvalitet och attraktivitet för att bättre locka till sig målkunder. Arbetskläder måste bäras och matchas i förväg, så att i utställningen kan göra att kläderna ser bättre ut, kan vi återspegla mer professionella, kan matchas med kjolar och klackar.


vi. Utställningsöversikt och Outlookby som deltar i 2023 Canton Fair, har vårt företag gjort många glädjande prestationer och visar styrkan hos företaget och produktfördelarna. Utställningsaktiviteterna utvidgar inte bara marknadens inflytande, ökar samarbetsmöjligheterna utan ger också en mängd erfarenhet och lärande för företaget. Utbytena och förhandlingarna under utställningen har inrättat ennärmare samarbetsförhållande med våra kunder hemma och utomlands och lagt en solid grund för framtida utveckling.


there finns så många gäster över hela världen, men det är mycket intressant att i själva verket kan varje produkt vara ett antal fasta gäster i ett land. Med utvecklingen avnätverket kommer det också att finnasnågra små B, medium B och stora B -kunder som är aktiva på olika plattformar. Deras inköp skiljer sig mycket från traditionella importörsköp.


2024 Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd Alla rättigheter förbehållna.
Topp