+86-15280251509
Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd
Relaterade nyheter
Nyheter

Utställningen China Brand Goods (Central- och Östeuropa) 2024 öppnade i Budapest

Release Time: 2024-06-28 10:46:48         träffar: 5

2024 China Brand Goods (Central- och Östeuropa) utställning öppnade i Budapest, Ungern på måndag. Mer än 270 företag från 10 provinser och städer i Kina, som Shandong, Shanxi och Liaoning, deltog i utställningen.


Fabian Gergai, statssekreterare för industripolitik och teknik vid det ungerska ministeriet för nationalekonomi, sade vid invigningsceremonin att Kina är ett av Ungern' Kinas investeringar i Ungern har främjat innovation och tillväxt inom många branscher. Förhoppningen är att företagen i de två länderna kommer att hitta högkvalitativa partner genom denna utställning och ytterligare stärka det ekonomiska och handelsmässiga samarbetet mellan Ungern och Kina.


Deng Bo, biträdande direktör för Kinas utrikeshandelsutvecklingsbyrå' s Handelsministeriet, sade att den bilaterala handeln mellan Kina och Ungern har bibehållit en stadig utvecklingstakt trots påverkan av geopolitik, energikris, global försörjningskedja turbulens och andra faktorer. Med den fördjupade synergin mellan initiativet Belt and Road och Ungern' s"öppnande mot öst"Utbyten och samarbetet mellan Kina och Ungern har blivit närmare och samarbetsområdena och samarbetsformerna har expanderat.

zmkm-800_800 (46)_proc.jpg


Chen Yiwei, ministerrådgivare för den kinesiska ambassaden i Ungern, sade att förbindelserna mellan Kina och Ungern nyligen uppgraderades till ett heltäckande strategiskt partnerskap i alla väder i en ny era, och de båda sidorna kommer att stärka dockningen av utvecklingsstrategier och fördjupa samarbetet inom ekonomi, handel, investeringar och andra områden. Man tror att Kina Brand Goods Exhibition kommer att tillföra ny dynamik i praktiskt ekonomiskt och handelssamarbete mellan Kina och Ungern och mellan Kina och Central- och Östeuropa länder.

zmkm-800_800 (47)_proc.jpg

Utställningen pågår under 3 dagar, sponsrad av utrikeshandelsutvecklingsbyrån vid Kinas handelsministerium, och värd av Sino-European Trade Logistics Cooperation Park.Utställningen omfattar mekaniska och elektriska produkter, hårdvara och byggmaterial, ny energi, lätta industriprodukter, textil och kläder och jordbruksprodukter. Bland dem stod mekaniska och elektriska produkter såsom mekanisk utrustning, elektrisk utrustning och reservdelar för 50%. Under utställningen kommer det att finnas nästan 8 000 professionella köpare från Ungern, Polen, Slovakien, Serbien och andra central- och östeuropeiska länder.


Tid: 13–15 juni 2024

Tidigare: 2024 Canton Fair

Nästa: No

2024 Fujian Yilong New Material Tech. Co., Ltd Alla rättigheter förbehållna.
Topp